PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘FC Barcelona dreigt Ronald Koeman te ontslaan’

Er zijn bij FC Barcelona de nodige twijfels over de capaciteiten van trainer Ronald Koeman. Dit weet het medium La Sexta te melden.

Hij beleefde een wisselvallige eerste seizoenshelft af en leek zelfs op weg naar de uitgang door de pijnlijke eliminatie in de Champions League door toedoen van Paris Saint-Germain. Een goede reeks in La Liga en het bereiken van de finale van de Copa del Rey kwamen op het goede moment, waardoor de clubleiding naar verluidt het vertrouwen uitsprak. Inmiddels zou het bestuur daar niet zo zeker meer van zijn.

Het Spaanse medium heeft vernomen dat er twijfels zijn over Koeman en dat potentiële opvolgers al worden doorgenomen in Camp Nou. Daarmee lijkt een trainerswissel nog altijd een serieuze optie te zijn. Eerder op de dag konden we al lezen dat het Barcelona-bestuur zich zou distantiëren van diens uitspraken over de VAR na afloop van El Clásico.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.