‘Joel Drommel wordt vandaag medische gekeurd door PSV’

De transfer van Joel Drommel naar PSV is bijna rond. Vandaag wordt de doelman namelijk medisch gekeurd door de Eindhovenaren.

Het Eindhovens Dagblad schrijft op maandagochtend: “De transfer van Joël Drommel naar PSV krijgt dan eindelijk zijn beslag. Maandag start in Eindhoven de medische keuring van de goalie en dat bewijst dat zijn huidige club FC Twente en PSV elkaar hebben gevonden. De presentatie van de goalie vindt waarschijnlijk pas eind deze week plaats. Drommel sluit in juni aan in Eindhoven en als de medische navorsing niet voor problemen zorgt, tekent hij een contract tot 1 juli 2026.”

PSV en Twente konden het een tijdlang niet eens worden over de te betalen transfersom… “Tussen PSV en FC Twente ging het op en neer en ontstond ogenschijnlijk een spel van loven en bieden. PSV wilde van Joël Drommel geen man van zes miljoen maken en dat wordt hij ook niet. Zelf vond hij dat bedrag ook aan de hoge kant. Zijn transferprijs komt nu in de richting van 3,5 miljoen euro, met een uitloop via een aantal variabele vergoedingen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.