‘Olivier Boscagli steekt er op het middenveld boven uit’

Olivier Boscagli maakt momenteel furore op het middenveld van PSV. Hij begon het seizoen als verdediger en maakte daar niet altijd een goede indruk.

De Telegraaf-rapporteur Berry van Aerle zag de PSV’er uitblinken tegen Heracles Almelo: “Boscagli was de grote uitblinker bij PSV. Zeker het eerste uur. Hij verzorgde ontzettend veel zuivere passes en twee goede assists. Boscagli steekt er op het middenveld van PSV boven uit en is een soort leider van het team aan het worden.”

En dat terwijl hij al bijna was afgeschreven… “Extra knap nadat hij vorig jaar toch een tikkie heeft gekregen, toen hij als linksback minder aan spelen toekwam. Nu leeft hij op als middenvelder en doet hij het echt heel goed. Zijn eerste blik is altijd vooruit.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.