PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Mohamed Ihattaren maakt zichzelf kapot’

Analisten Pierre van Hooijdonk en Ibrahim Afellay zijn kritisch op het gedrag van Mohamed Ihattaren na de goal die hij maakte tegen Heracles Almelo gisteren. Na de treffer zocht hij de camera op en liet duidelijk van zich horen.

Ihattaren schreeuwde tegen de camera na zijn goal: “Niemand krijgt mij kapot, vriend! Niemand.” Voormalig ploeggenoot Affelay vindt het jammer dat Ihattaren zo reageerde. “Dan maak je zo’n fantastische goal en dan hebben we het weer over allemaal randzaken”, stelt Affelay aan tafel bij Studio Voetbal. “Hij heeft het erover dat niemand hem kapot kan maken, maar hij maakt zichzelf kapot.”

Pierre van Hooijdonk snapt ook weinig van de uitbarsting van Ihattaren. “Verschrikkelijk. Als je zelf zo weinig laat zien, dan hoop je dat er mensen zijn die zeggen: kijk eens in de spiegel. Als er dan een lampje gaat branden bij zo’n jongen, dan heb je samen dat doel bereikt. Maar blijkbaar is dat niet zo. Anders reageer je niet zo. Over wie heeft hij het? De mensen die kritiek op hem hebben? De mensen die hem niet hebben geselecteerd voor Jong Oranje?”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.