PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Roger Schmidt legt nieuwe eisen op tafel bij PSV’

Het wordt een interessante zomer voor PSV. Het eindhovens Dagblad stelt dan ook de komende weken cruciaal worden voor trainer Roger Schmidt.

Hij ligt nog tot 2022 vast in Eindhoven. Het medium schrijft: “Bij een langer contract voelt de Duitser zichzelf ook niet prettig, maar het is goed voorstelbaar dat PSV komende zomer wil weten hoe het na 2022 verder gaat. De 54-jarige oefenmeester heeft voor zijn tactiek spelers met zeer specifieke kwaliteiten nodig en als na een jaar alles weer overboord zou moeten, heeft PSV misschien wel een enorm probleem.”

PSV staat momenteel op een voorronde Champions League-plaats, maar de Europa League of zelfs de nieuwe Conference League dreigt. Het ED vervolgt: “Blijft Schmidt dan wel en wil PSV dan nog wel? Beide partijen lopen daar niet op vooruit, hoewel Schmidt vrijdag wel aangaf zich persoonlijk goed te voelen in Eindhoven.”

Transferplannen zullen hier een belangrijke rol spelen. “Een geraamte staat met bijvoorbeeld Mario Götze en Eran Zahavi al, die voor dezelfde periode als Schmidt tekenden. De club zal bijvoorbeeld ook hopen dat Cody Gakpo, Ibrahim Sangaré, Olivier Boscagli, Jordan Teze en Philipp Max gewoon blijven. Een extra spits, voetballende middenvelder, centrale verdediger en keeper staan sowieso op het lijstje in Eindhoven.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.