PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV versterkt zich met nieuwe grote sponsor

PSV heeft een nieuwe sponsor aan zich weten te binden. Het gaat om het Technologiebedrijf Simac. Ze hebben een akkoord gesloten voor verbintenis van vijf jaar.

Het Eindhovens Dagblad weet te melden dat PSV jaarlijks ongeveer 500.000 euro zal ontvangen voor de samenwerking en geldt als een van de grotere sponsoren. Simac zal echter nog niet toetreden tot de Brainport-bedrijven.

Volgens commercieel directeur Frans Janssen van PSV past Simac perfect bij PSV. “Simac komt uit de Brainportregio, heeft een familiaire achtergrond, betrouwbare reputatie en loopt voorop in ontwikkeling”, aldus Janssen. “Het afgelopen jaar heeft ons meer dan ooit getoond hoe ontzettend noodzakelijk betrouwbare ICT-oplossingen zijn. Technologie is onmisbaar om topprestaties te leveren. Dat geldt in sportief aspect, maar zeker ook op de ‘reguliere’ werkvloer. We zijn er van overtuigd dat we samen met Simac alle uitdagingen op ICT-gebied aankunnen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.