PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV-spits verruilt Eindhoven voor contract bij Willem II

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Willem II heeft de 15-jarige spits Khaled Razak een contract laten ondertekenen. Hij komt over van de jeugdopleiding van PSV.

“Als voetballer en als mens heb ik daar veel geleerd”, vertelt Razak over zijn periode bij PSV. Nu de jonge aanvaller – woonachtig in Tilburg – weer terug is op het oude nest en zijn eerste contract heeft getekend, droomt hij van een doorbraak als profvoetballer.

“Daarom is deze dag al een droom die uitkomt. Mijn eerste contract tekenen is heel bijzonder voor mij en mijn familie. Ik wil alle jeugdtrainers bij Willem II en PSV en mijn familie bedanken voor de begeleiding en steun die ik tot op heden gehad heb”, vertelt Razak op de website van Willem II.

De jonge aanvaller heeft één groot voorbeeld: Ronaldo. “Nee, niet Cristiano, die andere Ronaldo. De Lima. Ik heb hem helaas nooit in het echt niet spelen, maar via mijn oudste broer maakte ik kennis met hem. We hebben samen veel video’s van hem bekeken. Hij was een fantastische voetballer”, sluit Razak af.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.