PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Bayern Munchen en Engelse top willen PSV speler hebben’

Er is een grote belangstelling voor PSV-aanvaller Noni Madueke. Hij verliet een aantal jaar geleden Tottenham Hotspur voor PSV in de hoop op meer speelminuten in een eerste elftal. Tot nu toe pakt die overstap enorm goed uit voor de jonge Engelsman.

Zijn prestaties van dit seizoen zijn ook buiten Nederland en Engeland opgevallen. Duitse media maken melding dat Bayern München de naam van Madueke inmiddels heeft opgeschreven in de scoutingsboekjes, terwijl ook grote ploegen uit Engeland zijn ontwikkeling nauwlettend volgen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.