PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV-sterkhouder: ‘Vorig jaar dacht ik nog dat ik verhuurd of verkocht zou worden’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Jordan Teze had niet verwacht dat hij dit seizoen zo veel zou gaan spelen bij PSV. Dit zegt hij in een gesprek met Robin van Persie op het kanaal van de KNVB.

“Ik zat hiervoor twee jaar op de bank en ben nu basisspeler geworden. Vorig jaar dacht ik nog dat ik verhuurd of verkocht zou worden aan een mindere club om minuten te maken”, aldus Teze. “Ik heb nu Europa League gespeeld en speelde bijna in alle wedstrijden. We hebben ook nog overwinterd, dus ik ben zeker blij met mijn carrière tot nu toe.”

Teze heeft inmiddels al 38 officiële wedstrijden voor PSV dit seizoen in zijn benen en kwam in totaal 3115 minuten in actie, het meeste van alle veldspelers van PSV. De enige twee duels die hij miste moest hij noodgedwongen aan de kant blijven vanwege een positieve coronatest.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.