‘PSV wacht nog altijd op Twente in transfer Joel Drommel’

Er is nog steeds geen akkoord bereikt tussen FC Twente en PSV over de transfer van doelman Joel Drommel. En dit terwijl de sluitpost zelf al drie weken geleden persoonlijk rond kwam met de Eindhovenaren.

PSV en Twente worden het niet eens over de transfersom van Drommel. In Enschede hoopt men op zes miljoen euro, in Eindhoven gaan ze niet verder dan drie à vier miljoen. Complicerende factor is de afspraak van Drommel met Twente: hij en zijn zaakwaarnemer hebben recht op een kwart van de transfersom.

Als het kamp-Drommel een ‘belangrijk deel’ van dat bedrag laat vallen, komen de partijen hoogstwaarschijnlijk dichter bij elkaar. PSV en Twente hebben volgens het Eindhovens Dagblad nog altijd de intentie om er snel uit te komen, maar ‘van alle kanten moet er water bij de wijn’.

Voor Drommel is het zonneklaar: de 24-jarige doelman wil naar PSV en ging er begin maart vanuit dat hij snel zijn handtekening ging zetten in het Philips Stadion. ‘Alle partijen zitten gevangen in een spel van belangen en hebben tegelijkertijd zelf alle belang bij een transfer’, aldus het ED. Twente haalde met PSV’er Lars Unnerstall al een vervanger voor Drommel.

PSV wacht nu op beweging van Twente. ‘Ingewijden denken nog steeds dat de transfer van Drommel naar PSV er linksom of rechtsom toch snel gaat komen. Daarbij stoort niet alleen PSV zich aan FC Twente, want ook het kamp-Drommel vindt de vraagprijs te hoog’, klinkt het.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.