PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Noni Madueke heeft de clubs voor het uitkiezen’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Er is veel belangstelling voor PSV-speler Noni Madueke. Met dit nieuws pakt het medium de London Evening Standard uit.

Vanuit Engeland zouden clubs als Crystal Palace (waar hij al eerder speelde) en Leeds United al ‘voelsprieten uitsteken’. Daarnaast zou Bayern München gecharmeerd zijn, net als een aantal niet nader genoemde clubs uit de Europese elite.

Het is niet duidelijk of Madueke zo’n overstap ziet zitten. Eerder wees hij Manchester United ondanks een lucratief aanbod af en weigerde de aanvaller een langer verblijf bij Tottenham Hotspur voor een avontuur bij PSV.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.