PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV neemt deze zomer afscheid van twee middenvelders’

De kans is groot dat PSV deze zomer afscheid gaat nemen van twee spelers. Volgens Voetbal International zullen Marco van Ginkel en Adrian Fein na de zomer niet meer terugkeren bij de Eindhovenaren.

Het medium schrijft: “Het is bijzonder Marco van Ginkel zo nu en dan een paar minuten te zien maken bij PSV. De carrière van de door knieblessures geplaagde middenvelder leek na bijna drie jaar zonder wedstrijd namelijk voorbij. De Brabanders huurden Van Ginkel opnieuw van Chelsea, maar de kans dat hij volgend seizoen ook bij PSV is te bewonderen, is klein. Daarvoor deed Roger Schmidt te weinig een beroep op de 28-jarige voetballer.”

“Daarnaast PSV huurt Adrian Fein dit seizoen van Bayern München”, zo vervolgt VI. “De 22-jarige middenvelder komt echter in de plannen van Roger Schmidt nagenoeg niet voor. Dat de Eindhovenaren de optie tot koop lichten – Fein moet zes miljoen euro kosten – lijkt dus uitgesloten.”

Verdediger Armando Obispo mag ondanks zijn geringe speeltijd wél een langer verblijf tegemoet zien. PSV zal de optie in zijn aflopende contract lichten en is voornemens om een nieuw aanbod te doen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.