‘Bayern Munchen lijkt Ajax en PSV af te troeven in strijd om spits’

Eerder werd bekend dat Bayern Munchen, Ajax en PSV azen op de handtekening van Schalke-spits Matthew Hoppe en FC Hollywood lijkt de beste papieren te hebben.

Volgens ESPN is een transfer naar Bayern in de nabije toekomst een serieuze optie. Schalke 04 is zwaar getroffen door de coronacrisis en stevent ondertussen roemloos af op degradatie uit de Bundesliga. Om die reden zou de club van Klaas-Jan Huntelaar geld nodig hebben en de naam van Hoppe circuleert al.

Hoppe zou zo’n twintig miljoen euro moeten kosten. Bayern zou dit bedrag willen ophoesten en ziet in hem een toekomstige opvolger voor Robert Lewandowski. Erling Braut Haaland van Borussia Dortmund is de absolute topfavoriet, maar deze gevoelige transfer lijkt te duur.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.