PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Feyenoord en PSV strijden om half Nederlandse buitenspeler’

Zowel Feyenoord als PSV strijden om de handtekening van de 18-jarige Amerikaanse vleugelaanvaller met Nederlandse roots Jack de Vries. Dit weet het medium MLS Transfers te melden. De Vries staat onder contract bij Philadelphia Union in Amerika.

Eind 2020 debuteerde De Vries op het hoogste niveau van de USA, sindsdien is hij basisspeler bij zijn club. Ook FC Kopenhagen zou hem in de gaten houden; zowel de Denen als PSV hebben hem al eens op proef gehad en houden hem sindsdien in de gaten. De zesvoudig jeugdinternational van Amerika is volgen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.