‘PSV slijt verdediger aan New York City’

PSV heeft de verdediger Chris Gloster verkocht aan het Amerikaanse New York City. In de zomer zal hij de overstap gaan maken.

Zijn management heeft het nieuws al bevestigd aan het Eindhovens Dagblad. “De verdediger trainde begin dit seizoen nog mee bij de A-selectie van Roger Schmidt, maar tot een doorbraak kwam het niet”, zo weet het medium. “Gloster moest terugknokken bij Jong PSV, maar ook dat kwam er niet van. Hij raakte zijn plek kwijt aan Fredrik Oppegard en Dennis Vos en kreeg afgelopen winter te horen dat hij niet meer in aanmerking zou komen voor speeltijd. ”

PSV haalde Gloster medio 2019 op bij Hannover 96. Het plan was om hem via Jong PSV naar de hoofdmacht te begeleiden, maar dat zat er dus niet in. Het is niet duidelijk welk bedrag New York City FC op tafel legt, maar het

ED verwacht ‘een beperkt bedrag’ wetende dat PSV ook maar enkele tonnen voor hem betaalde.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.