PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘FC Barcelona richt pijlen op Noni Madueke’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Ronald Koeman heeft voorzitter Joan Laporta laten weten werk te maken van PSV-aanvaller Noni Madueke. Met dit dit nieuws pakt het Spaanse medium Don Balon uit.

De 19-jarige speler van PSV maakt dit seizoen grote indruk in het shirt van de Eindhovenaren. Het leverde de Engelsman al een uitnodiging voor de hoogste nationale jeugdploeg van Engeland op, maar deze zomer kan Madueke dus écht een mogelijke klapper maken.

Barcelona zal Madueke aankomende periode aandachtig gaan volgen. De Engelsman is met de nationale ploeg aanwezig op het EK -21 van dit voorjaar. Dat is traditioneel een toernooi waar veel jonge talenten ontdekt worden en dus dé kans voor Madueke om zich naar het Camp Nou-stadion te spelen. Hoeveel Barcelona voor Madueke overheeft, is echter niet bekend.

One thought on “‘FC Barcelona richt pijlen op Noni Madueke’

  1. Die hebben geen geld om hem te halen 🙂

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.