PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Donyell Malen staat voor prachtige zomerse transfer’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Volgens clubwatcher Rik Elfrink is Donyell Malen vrijwel zeker opweg naar een prachtige zomerse transfer.

In de Peesjevee Podcast laat de journalist van het Eindhovens Dagblad weten: “Ik denk dat het voor beide partijen een mooie stap zou zijn als Malen een transfer maakt. Ik verwacht dat hij weggaat naar een Europese subtopper.”

Er zijn de voorbije maanden al talloze clubs aan Malen gelinkt. Met name AC Milan en Borussia Dortmund worden genoemd als opties, maar ook grotere clubs zijn ter sprake gebracht in relatie tot de Oranje-international.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.