PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Transfer Joel Drommel naar PSV is nog ver weg’

De overgang van Joel Drommel van FC Twente naar PSV staat op losse schroeven. De Tukkers willen namelijk 6,5 miljoen euro vangen voor hun doelman en dat is voor de Eindhovenaren veel te gortig. Dit weet Voetbal International te melden.

SV bereikte onlangs al een persoonlijk akkoord met Drommel over een contract voor vijf seizoenen en leek de deal snel af te willen ronden. De onderhandelingen met Twente verlopen echter zeer moeizaam. De Tukkers verlangen de hoofdprijs voor 24-jarige doelman, die nadat de optie in zijn contract wordt gelicht nog tot medio 2022 vastligt.

Twente zit onder meer hoog in de boom doordat een aanzienlijk percentage van de transfersom naar Drommel en zijn vader gaat. Het gaat om een bedrag van meerdere tonnen, weet VI. Een andere belangrijke reden is dat Twente nog altijd hoop koestert dat ook Ajax zich zal melden. De Amsterdammers informeerden al eens naar de sluitpost. In Enschede hoopt men dat Ajax concreet wordt, zodra er meer duidelijkheid is over de schorsing van Andre Onana.

PSV wil in de komende dagen een nieuw bod uitbrengen, maar vindt 6,5 miljoen veel te veel. De Eindhovense club denkt aan drie à vier miljoen. Door het verschil is ‘er een scenario denkbaar dat de clubs er niet uit gaan komen en dat Drommel gewoon nog een jaar bij Twente zal blijven’, aldus VI. Met Lars Unnerstall haalde Twente echter al een opvolger in huis.

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

One thought on “‘Transfer Joel Drommel naar PSV is nog ver weg’

  1. Wees wijs P.S.V. laat je niet gebruiken. er zijn keepers zat van het kaliber Drommel.
    Sorry het is mooi dat hij wil maar zeg nu zelf 6 miljoen is hij echt niet waard.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.