‘AZ is in alle linies beter dan PSV’

Aankomende zondag neemt AZ in het in haar eigen stadion op tegen PSV. Bij winst kunnende Alkmaarders qua punten op gelijke hoogte komen met de Eindhovenaren dus het beloofd een spannende pot te gaan worden.

Barry van Galen is niet zo onder de indruk van de Eindhovenaren. In de Retteketet Podcast zegt hij namelijk over de ploeg van coach Roger Schmidt: “Het is los zand. Bij AZ weet je hoe het staat, maar dat weet je bij PSV niet. Je weet bijvoorbeeld nooit wat Rosario doet. Het kan zomaar weer een vier zijn.”

De voormalige voetballer gaat verder: “Het is een wisselvallige ploeg, ik zie bij hen geen vastigheden, zoals bij AZ. Daar weet je, als er een actie fout gaat, dat ze het daarna weer zo proberen. Het is een wekelijkse herhaling.” Van Galen concludeert: “AZ is in alle linies beter dan PSV.”

Eerder zei Dries Boussatta al: “Voor mij is sowieso duidelijk dat Ajax kampioen wordt. Voor plek twee heb ik net iets meer vertrouwen in AZ, die zijn als team net iets verder. PSV zit midden in een transitie en doet het uitstekend. Het zal erom hangen.”

One thought on “‘AZ is in alle linies beter dan PSV’

  1. Dat mag niet gebeuren P.S.V. laat eens zien dat jullie beter zijn aan de kwaliteit ligt het niet. Zou Donyell Malen eindelijk eens laten zien dat hij wel kan voetballen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.