‘FC Twente weigert bod van PSV op doelman Joel Drommel’

FC Twente is niet akkoord gegaan met een bod dat PSV heeft gedaan op doelman Joel Drommel. Het is verschil tussen vraag en aanbod is tussen de clubs nog te groot. Dit weet technisch directeur Jan Streuer te melden.

Drommel zelf hield zich lang op de vlakte over de PSV-geruchten, maar liet zaterdag na de wedstrijd tegen AZ weten dat hij persoonlijk akkoord is met de Eindhovenaren. De twee clubs zijn er echter nog niet uit, zo geeft Streuer aan. Twente gaat de eenzijdige optie in het contract van Drommel lichten, maar wil een transfer niet in de weg staan. “Daarom hebben we Joël ook toestemming gegeven om met PSV te gaan praten”, aldus Streuer in gesprek met TC/Tubantia.

>PSV wist het al snel eens te worden met Drommel, maar de onderhandelingen met Twente verlopen stroef. Een eerste gesprek leverde niets op, een vervolggesprek staat nog niet gepland. “Wij hebben nog geen akkoord”, vervolgt Streuer. “Ik heb al ergens gelezen dat het nog slechts een kwestie van details is, maar dat is zeker niet zo. Wij hebben PSV aangegeven wat we willen, en we wachten nu verder af.”

Twente heeft geen haast, PSV wil juist snel toeslaan. RB Leipzig kan Yvon Mvogo eerder terughalen uit Eindhoven, terwijl de Eindhovenaren verwachten dat er richting het einde van het seizoen meer interesse zal ontstaan voor Drommel. Mocht dat gebeuren, kan Twente de prijs verder opdrijven.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.