‘AZ krijgt meevaller te verwerken in aanloop naar PSV’

Aankomend weekend staat de kraker tussen AZ en PSV op het programma. En het ziet er naar uit dat de Alkmaarders een mooie opsteker te verwerken krijgen voor dit duel.

Fredrik Midtsjö heeft inmiddels de groepstraining hervat bij AZ. Het Noordhollands Dagblad weet: “Het ziet er dan ook naar uit dat hij voldoende hersteld is om zondag te kunnen spelen. AZ staat derde in de Eredivisie, PSV tweede. Het verschil tussen de twee clubs is drie punten in het voordeel van PSV.”

Midtsjö moest de duels met Vitesse en FC Twente missen door een blessure. Jansen koos in die wedstrijden respectievelijk voor Dani de Wit en Tijjani Reijnders als vervangers, maar nu lijkt de motor op het middenveld dus zijn comeback te maken.

Pantelis Hatzidiakos lijkt ook de thuiswedstrijd tegen PSV niet te halen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.