‘PSV legt 3,5 miljoen euro neer voor Joel Drommel’

PSV gaat zich binnenkort zeer waarschijnlijk versterken met Joel Drommel. De Eindhovenaren zijn niet 100% tevreden over Leipzig-huurling Yvon Mvogo. Dit weet het Eindhovens Dagblad te melden.

“Slecht was zijn seizoen zeker niet, maar vooral bij inzetten van afstand bleek hij toch wat kwetsbaarder dan gedacht. Afgelopen weekend tegen Feyenoord verrichtte hij weliswaar een goede redding, maar bij de lastige inzet van Steven Berghuis werd de Zwitser toch weer geklopt. Zeker geen blunder, maar dit seizoen had hij iets vaker dit soort ballen moeten pakken.”

Mvogo had niet zo’n lekkere binnenkomer bij PSV, want hij blunderde twee keer opzichtig: “De Zwitserse keeper heeft zich daarna op dat gebied wel herpakt, maar geen reputatie als puntenpakker op kunnen bouwen. Van PSV hoeft hij niet per se weg, maar Drommel heeft – zonder dat hem een honderd procent garantie is gegeven – wel de indruk gekregen dat hij als eerste keeper naar Eindhoven wordt gehaald.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.