PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV Kan miljoenen verdienen in Duitsland voor Ritsu Doan’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Ritsu Doan wordt door PSV uitgeleend aan Arminia Bielefeld en maakt daar momenteel furore. Hij kan de Eindhovenaren daarom ook een leuke transfersom gaan opleveren.

Dat meldt BILD. Doan was bij PSV overbodig, maar is bij Bielefeld een van de belangrijkste spelers. BILD schrijft dat er meerdere clubs geïnteresseerd in hem zijn en hij steeds ‘meer en meer aandacht’ trekt. Technisch directeur Samir Arabi erkent dat Doan er goed opstaat. “Als spelers het goed doen, zoals bij Ritsu het geval is, zullen er snel geïnteresseerde clubs komen.”

De koopoptie voor Doan ligt volgens BILD op vijf miljoen euro. Dat bedrag moet worden betaald als Bielefeld hem over wil nemen. “Als we in de Bundesliga blijven, zullen we alles doen om Ritsu te behouden”, zegt Arabi.

Doan keert aankomende zomer terug bij PSV, waar zijn contract nog tot 2024 doorloopt. PSV nam hem in 2019 over van FC Groningen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.