PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘AZ momenteel is iets verder dan PSV’

Het verschil tussen PSV en AZ is momenteel nog maar drie punten. Het zou dus goed kunnen dat de Alkmaarders dit seizoen de Eindhovenaren nog voorbij gaan. Dries Boussatta ziet het in ieder geval gebeuren.

In het Algemeen Dagblad zegt hij namelijk: “Voor mij is sowieso duidelijk dat Ajax kampioen wordt. Voor plek twee heb ik net iets meer vertrouwen in AZ, die zijn als team net iets verder. PSV zit midden in een transitie en doet het uitstekend. Het zal erom hangen.”

Oefenmeester Pascal Jansen beschikt over een paar pareltjes: Myron Boadu, Calvin Stengs, Owen Wijndal én Teun Koopmeiners gooien hoge ogen in het AFAS Stadion. Maar wie vertegenwoordigt de meeste potentie? “Ik ben het meest overtuigd van Wijndal. Daar heb ik echt geen twijfel over. Ik durf wel te zeggen dat hij over drie jaar bij Real Madrid of Bayern München speelt. Die jongen heeft zo’n goede drive met een fantastische mentaliteit. Ik denk dat hij nu al niet minder is dan Tagliafico bij Ajax.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.