‘PSV gaat zeker 28 miljoen euro vangen voor toptransfer’

Met Donyell Malen heeft PSV goud in handen. De sits heeft zich uitstekend ontwikkeld en een toptransfer ligt in de lijn der verwachting. Hij staat er dan ook goed op bij clubs uit het buitenland.

Malen is de afgelopen maanden al aan verschillende grote clubs genoemd. Met name AC Milan en Borussia Dortmund houden zijn ontwikkeling in de gaten, terwijl zelfs een grootmacht als FC Barcelona hem al in het vizier heeft. De Oranje-international ziet het naar verluidt zelf wel zitten om na dit seizoen de volgende stap te maken.

PSV staat niet onwelwillend tegenover een transfer van Malen, zeker niet met de coronacrisis in het achterhoofd. Volgens Italiaanse media heeft PSV inmiddels een vraagprijs van 28 à dertig miljoen euro geformuleerd. Zelfs in deze crisistijd is dat een acceptabel bedrag voor een spits van zijn kaliber.

Naar verluidt heeft AC Milan al met zaakwaarnemer Mino Raiola gesproken tijdens diens bezoekjes aan Casa Milan. Dortmund overweegt hem te halen met de potentiële miljoenen voor Erling Braut Haaland, waardoor een transfer zomaar in stroomversnelling kan komen zodra er ruimte ontstaat in Milaan en Dortmund.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.