PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV betaalt 1,1 miljoen euro terug aan seizoenkaarthouders

Het ziet er slecht uit voor het voetbal. De avondklok is nog van kracht en de restaurants zijn nog dicht. Volgens het Eindhovens Dagblad is stadionbezoek dan ook nog ver weg.

Het medium speculeert echter vandaag samen met commercieel PSV-directeur Frans Janssen over een voorzichtige opening van het stadion, nog dit seizoen. “Wat wij vooral niet hopen, is dat de overheid alleen in de laatste wedstrijd nog een deel van de toeschouwers wil toelaten. Dan profiteert maar een klein deel van de seizoenkaarthouders eenmalig en komen wij voor pijnlijke keuzes te staan”, zegt Janssen. Hij hoopt op mogelijkheden bij de laatste drie thuiswedstrijden van het seizoen. Dat zijn de wedstrijden tegen Groningen (24 april), Heerenveen (2 mei) en PEC (13 mei). Dan kunnen veel meer mensen nog een keer gaan.

Volgend seizoen hoopt de club zelfs zonder al teveel gedoe met apps en vaccinatiepaspoorten fans onbeperkt te kunnen toelaten: “Als de vaccins werken en de kabinetsbelofte daarover in de zomer wordt ingelost, hopen we deze periode snel achter ons te kunnen laten”, aldus Janssen. In hoeverre deze wensen realistisch zullen zijn, zal moeten blijken. Tot dusver zijn vanuit de experts veel minder optimistische geluiden te horen. Ongeacht wat er met de laatste drie wedstrijden van dit seizoen gebeurt zal PSV volgens afspraak dit seizoen ongeveer 1,1 miljoen euro terug moeten betalen aan seizoenkaarthouders die niet of nauwelijks van hun kaart hebben kunnen genieten.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.