‘Mohamed Ihattaren in de zomer naar Arsenal’

Volgens het Spaanse medium TodoFichajes ligt Arsenal op koers om Mohamed Ihattaren deze zomer over te nemen van PSV. De middenvelder ligt bij PSV nog tot medio 2022 vast, waardoor er binnen afzienbare tijd een beslissing moet worden genomen.

Op dit moment lijkt alles erop te wijzen dat de middenvelder in de zomer vertrekt. Hij is immers bezig aan een teleurstellend seizoen en vooral zijn relatie met trainer Roger Schmidt is slecht te noemen.

Ihattaren werd onlangs zelfs verbannen voor de clash met Ajax vanwege mentaliteitsproblemen. Schmidt heeft hem daarna wel weer een nieuwe kans gegeven, maar er gaan geluiden dat de middenvelder al heeft besloten om zijn volgend jaar aflopende contract niet te verlengen. Een transfer lijkt daarom onvermijdelijk.

Arsenal zou al te horen hebben gekregen dat Ihattaren deze zomer op te halen is. De Londenaren hebben naar verluidt al gesprekken gevoerd met PSV en de signalen wijzen erop dat er binnen enkele weken een officiële aanbieding op tafel komt.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.