‘PSV ziet twee basisspelers terugkeren uit de ziekenboeg’

Goed nieuws voor PSV. Cody Gakpo en Pablo Rosario zijn waarschijnlijk inzetbaar voor de Eindhovenaren wanneer ze dit weekend tegen Feyenoord spelen. Dit weet het Eindhovens Dagblad te melden.

Zoal aangekondigd trainde Gakpo woensdag weer met de groep bij PSV. De buitenspeler heeft zelfs kunnen deelnemen aan verschillende partijspellen. Het is echter nog niet helemaal zeker dat Gakpo weer bij de selectie voor het duel met Feyenoord zit. De reactie van zijn enkel op de trainingen moet men nog afwachten. Gakpo miste in totaal twaalf wedstrijden, nadat hij op 16 januari in actie tegen Sparta een enkelblessure opliep.

Ook reserveaanvoerder Rosario trainde weer mee met de selectie. De controleur moest alleen het duel met Fortuna Sittard van vorig weekend laten schieten. Rosario had last van een zogeheten ‘paardenkus’, een blessure aan het bovenbeen.

De aanstaande rentrees van Rosario en met name Gakpo zijn een welkome opsteker voor trainer Schmidt. Na de blessure van Mauro Junior was de spoeling in de PSV-aanval niet erg breed meer. Daar komt met de terugkeer van Gakpo echter verandering in.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.