PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV wil Mvogo terugsturen naar Leipzig na Drommel-transfer’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Het avontuur van Yvon Mvogo bij PSV lijkt bij één seizoen te blijven. Hij wordt voor twee seizoen gehuurd van RB Leipzig maar door de aanstaande transfer dreigt hij overbodig te worden in Eindhoven.

PSV zou al een eerste bod neer hebben gelegd bij FC Twente om Drommel na dit seizoen over te nemen. De sluitpost wil een stap hogerop maken – het liefst in Nederland – en wordt in het geruchtencircuit ook gelinkt aan Ajax. PSV lijkt echter de beste papieren te hebben op dit moment.

Voetbal International meldt dat Drommel alleen nog maar ‘zijn jawoord hoeft te geven’ aan PSV. Hij is in hoofdlijnen akkoord met PSV, dat in onderhandeling is met Twente. Drommel moet een bedrag tussen de drie en vier miljoen euro opleveren.

De mogelijke transfer van Drommel heeft ook voor Mvogo, die voor twee seizoenen gehuurd wordt van Leipzig, gevolgen. Ondanks het feit dat zijn huurcontract nog een jaar doorloopt, stelt VI dat de Zwitser door PSV teruggestuurd wordt naar Leipzig, mocht Drommel een contract tekenen in het Philips Stadion. PSV betaalt een bedrag van 1,75 miljoen euro aan de Bundesliga-club en wil Mvogo niet op de bank zetten.

Twente heeft de vervanger van Drommel al binnen. Lars Unnerstall bewandelde de omgekeerde weg en speelt vanaf volgend seizoen in het shirt van de club uit Enschede.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.