PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV meldt zich bij FC Twente en komt met bod op Joel Drommel’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

PSV wil de transfer van Joel Drommel snel rond maken. En daarom zijn de Eindhovenaren al volop in onderhandeling met de Tukkers. Dit weet de Telegraaf te melden.

PSV is het met de 24-jarige doelman zelfs al op hoofdlijnen eens. Drommel heeft een aflopend contract bij FC Twente, maar de Tukkers hebben een optie om die verbintenis met één seizoen te verlengen. Volgens VI is de verwachting dat de transfersom richting de vier miljoen euro gaat.

De Telegraaf meldt dat Drommel ook bij Ajax op een schaduwlijst stond voor het geval Andre Onana zou vertrekken. Daarnaast was er buitenlandse belangstelling, onder meer van Red Bull Salzburg, maar een transfer naar een Nederlandse topclub geniet de voorkeur voor Drommel, die zich op die manier verder in de kijker wil spelen bij bondscoach Frank de Boer van het Nederlands elftal.

Als Drommel aansluit bij PSV, is het de vraag wat dat voor Yvon Mvogo betekent. Het ED concludeert dat het voor alle partijen weinig zinvol is om de van RB Leipzig gehuurde doelman in Eindhoven te houden als hij de concurrentiestrijd verliest.

FC Twente speelde al in op een vertrek van Drommel. Lars Unnerstall bewandelt de omgekeerde weg en komt transfervrij over van PSV.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.