PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Ik zou Nick Viergever in de zomer naar Feyenoord halen’

Volgens analist Hans Kraay Jr zou Feyenoord er goed aan doen om Nick Viergever in de zomer los te weken van PSV. Dit zei hij gisteren in het programma Veronica Inside.

“Hans had net wel een goede tip, voor een centrale verdediger voor Feyenoord”, wijst Johan Derksen naar Kraay. “Feyenoord heeft geen geld. En als je geen geld hebt, je wilt Marcos Senesi verkopen en je hebt met Lutsharel Geertruida al een goede rechtsbenige centrale verdediger in huis, dan moet je er nog eentje naast hebben”, aldus ‘Hansie Hansie’.

“Ik zou dan Nick Viergever gratis en voor niks ophalen bij PSV”, aldus Kraay, die niet helemaal op de hoogte lijkt te zijn van het feit dat Viergever wel degelijk vastligt tot medio 2022. Derksen is het in elk geval eens met de tip van Kraay. “Die speelt goed, als hij invalt doet hij het echt goed. Beter dan die gasten die er normaal staan bij PSV.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.