PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Patrick van Aanholt sprak afgelopen zomer met PSV’

Patrick van Aanholt was afgelopen zomer dichtbij een overgang naar PSV. Maar tot een deal kwam het niet en de back speelt nog steeds voor het Engelse Crystal Palace. Hij sluit een terugkeer naar Nederland aankomende zomer echter niet uit: zijn contract loopt na dit seizoen af.

PSV werd vorig jaar nadrukkelijk in verband gebracht met Van Aanholt. De vleugelverdediger bevestigt de interesse van de club uit Eindhoven. Tot een transfer kwam het echter niet. “Ik heb wel met PSV gesproken, vorig jaar in de winter. Dat was een optie. Met Ajax heb ik niet gesproken”, vertelt Van Aanholt in gesprek met ESPN. In de wandelgangen werd zijn naam genoemd bij Ajax, maar dat gerucht is dus onjuist.

“Het zijn altijd de media die dingen lekken. Zolang er niets concreet is, maak ik me niet druk”, aldus Van Aanholt, die in eerdere interviews aangaf ooit terug te willen keren naar Nederland. Hij sluit een vertrek bij Crystal Palace na dit seizoen niet uit. “Ik ben transfervrij in de zomer, ik houd alle opties open. We zien wel wat er gaat gebeuren”, sluit hij af.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.