PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Donyell Malen kiest voor Borussia Dortmund komende zomer’

De toekomst van Donyell Malen lijkt in Duitsland te liggen. Volgens het medium Calciomercato heeft hij namelijk zijn zaakwaarnemer laten weten naar Borussia Dortmund te willen vertrekken.

Dortmund heeft de PSV-spits al maanden nadrukkelijk in het vizier. De geluiden worden steeds sterker dat de Duitse topclub komende zomer afscheid moet nemen van Erling Braut Haaland, die ondanks een gigantisch prijskaartje bij de Europese elite hoog op het wensenlijstje prijkt voor volgend seizoen. Met de miljoenen voor de Noorse goalgetter zou men Malen willen inlijven.

Ook AC Milan heeft een oogje op Malen, die zo’n dertig miljoen euro moet kosten. Zaakwaarnemer Raiola zou echter al bezig zijn om de Oranje-international naar Dortmund te brengen. Ook Haaland is zijn cliënt, waardoor hij twee vliegen in één klap hoopt te slaan.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.