PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Denzel Dumfries en Dusan Tadic hadden telefonisch contact na ruzie’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Denzel Dumfries en Dusan Tadic hebben hun ruzie bijgelegd. beide aanvoerders hebben na de westrijd telefonisch contact gehad en het uitgesproken. Dit weet Hugo Borst te melden.

Tadic was zondagmiddag na de 3-1 overwinning van Ajax op FC Groningen te horen bij NOS Langs de Lijn. Na het interview ging Borst nog even in op de ruzie. “Het is leuk dat die twee het weer hebben bijgelegd”, vertelde hij. “Volgens mij hebben ze diezelfde avond al met elkaar gebeld. Ik vind dat wel goed dat ze het op deze manier hebben opgelost, zo hoor je dat te doen.”

Borst kreeg de informatie naar eigen zeggen van een van de hoofdrolspelers zelf. “Dumfries is mijn Sparta-vriend. Heel af en toe dan gooi ik er eens een appje uit”, vervolgde de analist. Dumfries en Tadic kregen het vorige week in de slotfase van PSV – Ajax met elkaar aan de stok na een woordenwisseling. Die wedstrijd eindigde door een late treffer van Tadic in 1-1.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.