PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Aad de Mos lovend over PSV-spits Eran Zahavi

Analist en voormalig voetbaltrainer Aad de Mos verwacht dit seizoen nog veel van PSV-spits Eran Zahavi. De Israëliër scoort er de laatste weken lustig op los en is erg belangrijk voor de ploeg van trainer Roger Schmidt.

De Mos ziet dat het goed zit in de voorhoede van PSV, met Zahavi erbij. “Hij was natuurlijk al los, 2021 wordt een goud jaar voor hem”, vertelt hij in een video van het Eindhovens Dagblad. “Er waren veel twijfels, maar hij laat nu zien dat hij scorend vermogen heeft en de juiste momenten kiest. Een roofdier in de zestien, daar gaat PSV nog veel plezier aan beleven.”

De Mos had het na de Europa League-wedstrijd tegen Olympiakos al snel in de gaten. “Ik heb in een ludieke Tweet na afloop van de thuiswedstrijd tegen Olympiakos gezegd: hij heeft de clubs voor het uitzoeken. Olympiakos, Ajax, hij scoort erop los tegen die clubs. Zeven goals dacht ik, dat is niet mis”, is De Mos lovend.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.