‘Mohamed Ihattaren staat voor supertransfer’

Mohamed Ihattaren heeft nog een contract tot medio 2022 bij PSV en het ziet er niet naar uit dat hij zijn contract zal gaan verlengen. De nodige kapers liggen dus voor hem op de kust.

Volgens de Engelse media heeft zaakwaarnemer Mino Raiola, die de belangen van het ‘supertalent’ behartigt, namelijk al bezoek gekregen van een aantal Europese grootmachten. De Premier League-topclubs Chelsea en Manchester City zouden wel oren hebben naar een samenwerking, evenals de Serie A-ploegen Internazionale en Juventus.

Journalist Mike Verweij van De Telegraaf liet gisteren weten over Ihattaren, zijn ruzie met oefenmeester Roger Schmidt en het statement van PSV dat daarop volgde: “Als je met zo’n statement komt, wordt Mo Ihattaren, die na dit seizoen nog maar een contract voor één jaar heeft, wel een stuk minder waard. Er werd al gesproken over twintig tot dertig miljoen, maar ja, met één jaar contract, als je een paar kenners spreekt: als hij nu nog tien miljoen waard is, is het veel…”

Hij ging verder: “Natuurlijk vindt Ajax dat een hele interessante speler. Maar dan kom je bij het standaard riedeltje: er zijn heel veel spelers die zij interessant vinden en volgen. Maar als ze de kans krijgen om Ihattaren te kopen, dan is dat natuurlijk wel een enorme klap voor PSV. Dat is een potje powerplay, dat wil je niet weten. Dus als zij de kans krijgen voor een goede prijs, dan kopen ze Ihattaren.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.