‘Ajax overweegt serieus om Mohamed Ihattaren te halen van PSV’

Intern wordt er bij Ajax gesproken over het halen van Mohamed Ihattaren. Journalist Freek Jansen van Voetbal International zou er dan ook niet van staan op te kijken als de aanvallende middenvelder deze zomer de overstap zal maken.

In het voetbalpraatprogramma Studio Voetbal zegt Jansen: “Bij Ajax wordt zijn naam intern natuurlijk genoemd. Als je gaat kijken welke spelers er nu in de Eredivisie actief zijn en interessant zijn voor Ajax, dan hoor je binnen de club wel dat zijn naam valt. Maar op dit moment is dat niet aan de orde.”

Volgens de journalist wordt het hoe dan ook interessant: “Stel dat Ajax 12 miljoen euro biedt voor hem en er is een club uit het buitenland die acht miljoen biedt, dan komt PSV wel in een gewetenskwestie. Het liefst willen ze natuurlijk niemand naar Ajax laten gaan en al helemaal niet een speler waar ze zelf zo weinig uit hebben gehaald.”

Oefenmeester Erik ten Hag liet al eerder weten: “Ik vind Ihattaren een geweldig goede voetballer. Echt een fantastisch talent. Ik hoop dat hij bij zinnen komt en zich nog gaat laten zien aan Nederland. Goede voetballers zijn altijd welkom bij Ajax, maar hij is nu speler van PSV.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.