‘Ajax wil Joel Drommel halen, maar PSV handelt sneller’

Joel Drommel zal aan het seizoen transfervrij vertrekken bij FC Twente. Zowel Ajax als PSV willen hem graag binnenhalen. De Amsterdammers zien in hem een vervanger van Andre Onana ook al ligt dit wat gecompliceerd.

Dat meldt clubwatcher Mike Verweij in de podcast van De Telegraaf. Volgens Verweij heeft Drommel zelfs al gesproken met Ajax. De Amsterdammers kunnen echter nog geen beslissing nemen over het aantrekken van een nieuwe keeper, omdat het nog niet weet wat er met André Onana. De Kameroense keeper is met Ajax in gesprek over het verlengen van zijn contract en wacht op de uitspraak van het CAS, dat zich buigt over zijn dopingschorsing.

Voor Ajax is het daarom een lastige situatie. De mogelijkheid was er overigens dat Drommel al bij Ajax onder contract had gestaan. “Dat konden ze vier jaar geleden al, want Sjaak Swart heeft die naam wel 82 keer ingebracht bij Ajax. Dat hebben ze toen niet gedaan. Nu hebben ze een gesprek gevoerd. PSV kan gewoon veel sneller schakelen dan Ajax op dit moment wil. Dat is ook een fantastische club voor hem.”

PSV heeft zich deze week gemeld bij Drommel, meldden het Eindhovens Dagblad en Voetbal International. De Oranje-international wordt in Eindhoven gezien als de vervanger van Lars Unnerstall, die na dit seizoen naar FC Twente verhuist.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.