‘Mohamed Ihattaren onderweg naar Arsenal’

De samenwerking tussen PSV en Mohamed Ihattaren verloopt een beetje gebrekkig en de middenvelder lijkt deze zomer te gaan vertrekken. Mogelijk is Arsenal dan zijn nieuwe werkgever.

Ihattaren werd de afgelopen dagen al gelinkt aan Ajax, Juventus, Internazionale, Chelsea en Manchester City. Het Spaanse TodoFichajes weet dat ook Arsenal in de race is voor de PSV-middenvelder. Er zouden zelfs al oriënterende gesprekken zijn gevoerd met de Eindhovenaren.

Ihattaren zou besloten hebben om zijn in 2022 aflopende contract niet te willen verlengen, mede vanwege zijn omstreden relatie met trainer Roger Schmidt. Gezien de financiële situatie en de onrust kan PSV haast niet anders dan de smaakmaker van vorig seizoen te verkopen.

Ajax mengt zich steeds nadrukkelijker in de strijd, maar vanuit het buitenland worden de geluiden ook steeds sterker. Arsenal zou Ihattaren dolgraag willen inlijven en zou al te horen hebben gekregen dat er voor 25 miljoen euro een deal valt te sluiten.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.