‘Johan Derksen heeft tips voor Ajax en PSV’

Analist Johan Derksen denkt dat zowel Ajax als PSV er deze zomer goed aan zou doen om te gaan winkelen bij Vitesse. Hij ziet in Oussama Tannane en Riechedly Bazoer namelijk prima versterkingen voor beide clubs.

In Veronica Inside liet Derksen vrijdagavond weten: “Ajax haalt twee jongens uit Zuid-Amerika (Lisandro Martínez en Edson Álvarez, red.), die zijn niet zo te vergelijken met hen, maar als je die twee erbij had bij Ajax, dat is echt een verrijking.”

Derksen noemt Tannane ‘een fenomeen’, maar is ook kritisch. “Hij is nu weer ontevreden, want dat heb je met dit soort jongens. Dat zijn hele gevoelige jongens. Nu vindt hij weer dat hij ondergewaardeerd wordt omdat deze goal waarschijnlijk niet 180 keer herhaald is. Dat moet hij niet doen, want Nederland heeft juist heel veel waardering voor hem. Je kijkt met heel veel plezier naar Vitesse. Niet naar die geelzwarte shirts, maar naar Bazoer en Tannane.”

Derksen hoopt dat Tannane in de Eredivisie actief blijft. Ook Bazoer kan rekenen op een compliment. “Als dat PSV die Bazoer achterin had, dan zou de opbouw achterin wel een stuk beter verzorgd zijn. Die zullen hem niet nemen want hij is ooit daar weggelopen naar Ajax, maar die zou PSV twee keer zo sterk maken.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.