BREAKING: Einde seizoen voor PSV-aanvaller

Slecht nieuws voor PSV. Ze moeten het namelijk voor de rest van het seizoen doen zonder Mauro Junior. Hij is namelijk zo ernstig geblesseerd geraakt dat het een tijd gaat duren voordat hij is hersteld. Dit zei trainer Roger Schmidt op een persconferentie.

De 21-jarige Braziliaan is afgelopen week bij een training geblesseerd geraakt. Mauro heeft een knieblessure opgelopen en staat daardoor lange tijd buitenspel. Afgelopen zondag miste Mauro Júnior door de kwetsuur al de kraker tegen Ajax (1-1).

Mauro was dit seizoen van waarde voor het elftal van Schmidt, vooral vanwege zijn brede inzetbaarheid. Zo speelde hij voorin, op het middenveld en zelfs als linksback.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.