“Ajax heeft genoeg geld om Ihattaren te kopen”

Ajax heeft genoeg geld om Ihattaren te kopen. Dit heeft trainer Roger Schmidt gezegd op de persconferentie vandaag. Ajax-trainer Erik ten Hag liet eerder al weten dat het supertalent welkom is in Amsterdam.

“Ajax heeft genoeg geld om Ihattaren te kopen”, tekende Voetbal International op uit de mond van de Duitse oefenmeester. “Als ze dat willen, is het aan de clubs en aan de speler zelf.”

De talentvolle spelmaker (19) van PSV was de afgelopen week het middelpunt van de aandacht nadat Schmidt hem wegens ‘wangedrag’ buiten de selectie hield voor het competitietreffen met Ajax (1-1). De felicitaties die Ihattaren na de Europa League-zege van de Amsterdammers op Lille (2-1) overhad voor de Ajacieden schoten velen in het verkeerde keelgat en dat was in Eindhoven ook één van de oorzaken van zijn verbanning.

Ihattaren heeft nog een contract tot medio 2022 bij PSV en zal dus komende zomer een beslissing moeten maken over zijn toekomst. Als hij niet verlengt, zal hij moeten vertrekken om de Eindhovenaren nog wat geld op te leveren en dan behoort een pikant transferspel met Ajax tot de mogelijkheden.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.