PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Mohamed Ihattaren belooft beterschap bij PSV’

Mohamed Ihattaren heeft beterschap belooft aan PSV en trainer Roger Schmidt. Dit weet het Eindhovens Dagblad te melden. De middenvelder was woensdag keurig op tijd en trainde weer mee met de selectie.

Volgens het ED kan Ihattaren zich voorlopig concentreren op zijn sportieve prestaties, want de besprekingen over een nieuw contract zijn uitgesteld tot de zomer. Op dit moment lijkt de kans niet groot dat hij zijn medio 2022 aflopende verbintenis alsnog verlengt. PSV zal in dat geval niet de hoofdprijs vangen komende zomer.

Ihattaren is voorlopig wel weer welkom in de selectie van Schmidt. De aanvallende middenvelder beloofde beterschap en ‘leek volgens betrokkenen niet enorm onder de indruk van de kwestie die zelfs PSV – Ajax wat overschaduwde’, stelt het ED. Hij keert voor het treffen met Fortuna Sittard van zondag mogelijk terug in de wedstrijdselectie, al is de kans klein dat hij aan de aftrap verschijnt.

De krant weet dat ook de boosheid bij zaakwaarnemer Mino Raiola weer wat is gezakt. De zaakwaarnemer heeft zijn verantwoordelijkheid genomen en met Ihattaren gesproken over zijn eerdere gedrag.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.