PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV wil Joel Drommel naar Eindhoven gaan halen’

PSV wil zich deze zomer gaan versterken met Twente-doelman Joel Drommel. Dit weet het Eindhovens Dagblad te melden.

De krant onthult op woensdagochtend: “Joël Drommel van FC Twente is nadrukkelijk in beeld bij PSV, de club die zich maandag versterkte met Lars Unnerstall. Komend seizoen kan er opnieuw het nodige veranderen in het doel bij de Eindhovenaren.” Want… “PSV mikt voor het komende seizoen op de komst van FC Twente-keeper Joël Drommel. Hij moet dan een van de eerste zomerse aanwinsten worden. De Eindhovense club zag maandag de huidige reservegoalie Lars Unnerstall juist een contract ondertekenen bij datzelfde FC Twente.”

Men gaat verder: “Hij verbond zich tot medio 2025 aan de club uit Enschede, terwijl PSV hoopt dat Drommel zich snel voor minimaal eenzelfde periode aan PSV verbindt.” Er is echter concurrentie: “Drommel is bij meerdere clubs in beeld, waarbij ook Ajax in de markt kan komen. De 24-jarige goalie heeft zich de afgelopen twee jaar ontwikkeld tot een van de beste sluitposten in de eredivisie en is toe aan een stap omhoog.”

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.