PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Lars Unnerstall in de zomer van PSV naar FC Twente

Lars Unnerstall verruilt in de zomer PSV voor een dienstverband bij FC Twente. Hij moet de vervanger worden van Joel Drommel die toe is aan een stap hogerop.

Unnerstall (30) tekende voor vier jaar in Enschede. Technisch Directeur Jan Streuer van Twente reageert: “We zijn heel blij dat Lars Unnerstall vanaf komend seizoen voor FC Twente gaat spelen. Lars is voor FC Twente een geweldige doelman. Hij speelt al een aantal seizoenen in de Eredivisie en heeft zich veelvuldig kunnen onderscheiden. Dat heeft hij bij VVV gedaan, maar ook in de wedstrijden voor PSV. Hij heeft een ruime ervaring en barst ook van de ambities. Daarom is het mooi dat we een contract voor vier seizoenen zijn overeengekomen. Zoals bekend gaat Joel Drommel komende zomer een volgende stap maken en wij wilden niet te lang wachten om een goede ervaren keeper binnen te halen.”

De goalie zelf vult aan: “Ik had na de gesprekken met Jan Streuer en Ron Jans snel een goed gevoel bij FC Twente. De club is ambitieus, net als ik. Ik kom uit de buurt en ken FC Twente vrij goed. Met Schalke 04 hebben we hier gespeeld en dan zie je wat voor mooie club dit is met haar supporters en de sfeer in het stadion. Hopelijk is dat volgend seizoen weer terug.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.