PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Erik ten Hag wil Ihattaren wel naar Ajax halen’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Ajax-trainer Erik ten Hag zou Mohamed Ihattaren graag bij Ajax zien voetballen. Dit zegt hij in een gesprek met de Telegraaf.

“Ik vind Ihattaren een een geweldig goede voetballer”, aldus Ten Hag. “Echt een fantastisch talent. Ik hoop dat hij bij zinnen komt en zich nog gaat laten zien aan Nederland. Goede voetballers zijn altijd welkom bij Ajax, maar hij is nu speler van PSV”. Ten Hag wilde verder niet ingaan op de huidige impasse tussen PSV en Ihattaren, omdat hij de details daarvan niet kent. Ongeacht deze situatie voegt hij er nog wel aan toe: “hij volgt Ajax in ieder geval wel”, doelend op de bij PSV in slechte aarde gevallen berichtjes die de middenvelder op sociale media achterliet voor zijn collega’s bij Ajax.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.