PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV belt Ajax en maakt excuses voor Tadic-incident’

PSV-directeur Toon Gerbrands heeft zijn collega Edwin van der Sar van Ajax gebeld om zijn excuses aan te bieden rondom het incident met Dusan Tadic. De Servier werd na afloop bekogeld door een aantal fans van PSV.

Dat meldt het Eindhovens Dagblad, dat weet dat PSV baalt van de gebeurtenissen. De bekogeling van een tegenstander hoort volgens Gerbrands niet bij de kernwaarde van de club. Tadic werd met verschillende voorwerpen bekogeld toen hij zondag na de wedstrijd richting de spelersbus van Ajax liep. Kort daarvoor had hij de woede van PSV-fans op de hals gehaald.

Tadic benutte namelijk kort voor tijd een strafschop, waardoor PSV de drie punten uit handen gaf (1-1). Na zijn goal kreeg Tadic het aan de stok met Denzel Dumfries, die de Serviër verweet dingen over zijn moeder te hebben gezegd. Andersom zou Dumfries zijn collega-captain een ‘pussy’ hebben genoemd.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.