PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Zaakwaarnemer Raiola kondigt gesprek met PSV aan over Ihatttaren’

Zaakwaarnemer Mino Raiola heeft in de Telegraaf hard uitgehaald naar PSV-trainer Roger Schmidt. De oefenmeester ligt weer in de clinch met het grote talent Mohamed Ihattaren. Hij hekelt de manier waarop de Duitse trainer omgaat met zijn client.

Ihattaren zat zondag in zijn appartement op een halve kilometer van het Philips Stadion, terwijl PSV gelijkspeelde tegen Ajax (1-1). Kort voor de wedstrijd bracht de club een vernietigend statement naar buiten, waarin stond dat ‘de voltallige staf, spelersgroep en directie er de afgelopen periode alles aan heeft gedaan Ihattaren te ondersteunen en van waarde te laten zijn voor PSV, maar hij die mogelijkheid niet heeft aangegrepen’.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.