PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Ihattaren mogelijk niet tegen Ajax vanwege ruzie met Schmidt’

Mohamed Ihattaren heeft een aanvaring gehad met zijn trainer Roger Schmidt. Hij zou daarom niet tot de wedstrijdselectie behoren voor het duel met Ajax van vandaag. Dit weet het ED te melden.

Volgens ‘meerdere bronnen’ is er ‘intern trammelant’ geweest en hebben Schmidt en Ihattaren woorden gekregen. ‘Het is daarom nog niet zeker of hij zondag deel uitmaakt van de selectie van PSV, dat speelt tegen Ajax. Als er iets gebeurt waardoor dat toch noodzakelijk zou zijn, kan het wellicht nog’, schrijft het ED. Waar de ruzie precies over ging, is niet geheel duidelijk. Volgens de berichtgeving heeft het te maken met ‘de focus op zijn eigen sportieve ontwikkeling en het team’.

Het is niet de eerste keer dat Schmidt en Ihattaren in botsing zijn gekomen. Aan het begin van het seizoen werd de Utrechtse linkspoot al eens uit de selectie gezet: Ihattaren moest volgens de trainer aan zijn houding en zijn fysieke gesteldheid werken. Later legden de twee het weer bij. Nadat Ihattaren tegen FC Utrecht zijn eerste doelpunt van het seizoen maakte, vloog hij zijn trainer in de armen. “Ik praat veel met hem. Hij houdt me gewoon scherp. Elke training honderd procent. Hij laat me gewoon zien hoe het profleven eruitziet”, liet hij toen weten.

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.