PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Eran Zahavi volgt Braziliaanse Ronaldo op bij PSV’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Een rare week voor Eran Zahavi. De spits maakte maar liefst vier doelpunten in de Europa League tegen Olympiakos maar toch was dit niet voldoende om door te gaan naar de volgende ronde.

Tegenover ESPN begon hij met een positieve conclusie: “Voor mij persoonlijk was het een goede wedstrijd. Voor het team ook, zeker in de eerste helft. In de tweede stonden we onder druk en hadden we misschien meer moeten dúrven. Maar dit is voetbal… Dit maakt het ook de mooiste sport ter wereld. Alleen zaten wij vandaag aan de verkeerde kant. We kunnen niemand de schuld geven en moeten er niet te lang in blijven hangen. Vanavond mogen we nog teleurgesteld zijn, daarna niet meer.”

Overigens werd Zahavi bij RTL ook nog geconfronteerd met het feit dat hij de eerste PSV’er is die vier goals in een Europese knock-outfase maakt sinds Ronaldo. “Een mooi rijtje”, zo lachte de aanvaller. “Het is een mooie statistiek, maar het is moeilijk om er nu blij mee te zijn.” Tegen ESPN sprak hij over hetzelfde onderwerp: “Ik zou blijer zijn geweest met één goal in deze twee duels, als we dan maar door waren geweest naar de volgende ronde.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.